Vill du gå UGL?

I Sententia arbetar vi nästan uteslutande med anpassad utveckling för våra kunder. Som ett komplement har vi genom åren erbjudit alternativ med öppna kurser som en service till de som har behovet att skicka enstaka deltagare.

Vi kommer i vecka 50 genomföra en UGL-kurs utanför Stockholm. 

pärm och ring.jpg

När jag själv gick min UGL för var jag en ung man och kadett i Försvarsmakten. Kursen blev ett stort steg i min personliga utveckling. Jag fick insikter som jag hade nytta av direkt och en hel del "poletter" som trillade ned efter hand som jag kände igen fenomen i vardagliga situationer. Jag växte och blev tryggare som person. Det var nog den veckan som också gjorde att jag på allvar blev intresserad av ledarskap och hur människor fungerar. När jag tittar i backspegeln så har just människor varit ett genomgående tema för mitt yrkesliv. 

 

Christer 2020 sv.jpg

Jag har varit handledare i UGL sedan 1996 och genomfört många kurser genom åren med olika grupper. Nu ser jag fram mot att få handleda ytterligare en kurs. Min fråga till dig är om du vill delta?

 

Christer Thornblad


Mer om kursen hittar du här:

https://www.sententiamanagement.se/departments/ugl-utveckling-grupp-ledare