Stefan Petersson

Stefan Petersson

Seniorkonsult

"Möjligheten att kunna bidra till att medarbetare trivs, förstår sin roll och därmed bidrar bättre till organisationens resultat är en av de saker som motiverar mig i vardagen."

Arbetslivserfarenhet

Min chefs och ledarerfarenhet kommer dels från mina 10 år i Försvarsmakten som utbildare och ledare i armén, bland annat som huvudlärare i ledarskap på Krigshögskolan Karlberg. Jag har sedan 1995 erfarenhet som konsult inom ledar-och ledningsgruppsutveckling och coaching. Jag har även erfarenhet som VD och styrelseordförande för mindre bolag under de senaste 10 åren. Grundare av Sententia.

Utbildning

Officersutbildning med genomgången Krigshögskola. Ledarskapslärarutbildning (KLLOK), Handledarutbildning i Utveckling av grupp och ledare (UGL). Handledarutbildning - Teambuildning och Debriefing. Diplomerad i styrelsearbete. 

Personliga egenskaper

Jag har ett stort personligt engagemang i de uppdrag som jag går in i och upplevs äkta och prestigelös, jag behöver inte utge mig för att kunna det jag inte kan eller försöka dölja brister. Jag har god förmåga att se helheter, är tydlig och vågar säga ”det vi ser”.

Min fritid

Jag är 55 år och har tre utflugna barn. Jag gillar att ”pilla hemma” med hus och trädgård. Blir det någon egen tid är det naturen som gäller. Vandring i fjällen, havskajaking eller jakt och fiske.

petersson@sententia.se

0705-15 08 18