facebook tracking
Therese Seger

Therese Seger

Seniorkonsult

Kontakta mig på 070-5614840 eller maila på seger@sententia.se om du har frågor kring digitalisering.

"Jag brinner för digitaliseringens möjligheter i olika organisationer. Utvecklingen inom ny teknik utmanar befintliga arbetssätt, rutiner och affärsmodeller och skapar såväl möjligheter som nya utmaningar"

Arbetslivserfarenhet

Tolv års erfarenhet från Academic Work där jag jobbat med utvecklingsarbete i form av process-, rutinutveckling och ledarskap. Konsultchef under många år med ansvar för personal och konsulter. Arbetade tidigt med att digitalisera processer och verksamheten för att öka effektivitet, servicenivå och lönsamhet.

Kommer närmast från Tekniska Verken där jag jobbade som affärsutvecklare på Utsikt Bredband, i ett utvecklingsprojekt kopplat till IoT (Internet of Things).

Utbildning

Civilekonom med inriktning mot strategi, marknad och organisation. Examen på LiU men påbörjade studierna i hemstaden Luleå på Luleås Tekniska Universitet.

Mina personliga egenskaper

Väldigt driven, lösningsorienterad och vill se resultat. Har en empatisk förmåga och vill se människor växa. Vill utveckla såväl människor som organisationer.

Min fritid

Bor i  hus i Linköping och har två barn, Filippa & Noel. På fritiden tränar jag, löpning eller annan högintensiv träning. Tränar min dotters fotbollslag, tycker om att umgås med vänner samt att resa. 

seger@sententia.se

070-5614840