Cecilia Navik

Cecilia Navik

Seniorkonsult

"Jag gläds åt att få människor att växa, både som individer och i sin yrkesroll. Min strävan är att få ihop själ, hjärta och hjärna i arbetet. Min erfarenhet är att vi har allting inom oss - det finns inget som behöver fixas till, bara rätt verktyg för att få tillgång till det vi redan har!"

Arbetslivserfarenhet

Jag jobbar sedan ett antal år som konsult där jag hjälper företag, team och individer att utvecklas, hantera utmaningar och förverkliga sina mål. Innan jag började som konsult jobbade jag under 15 år som försäljningschef och Marketing Manager på Telia.  Detta har gett mig en bred och gedigen erfarenhet kring både försäljnings/marknads- och ledarfrågor.

Utbildning

Jag är i grunden filosofie kandidat i Psykologi, och har även
genomfört en tvåårig “Therapist Training” på RISK i Danmark. Förutom det har jag en omfattande utbildning i kroppspsykoterapi, meditation och familjekonstellation.

I min roll som försäljnings- och marknadschef har jag genomgått ett antal sälj- och ledarskapsutbildningar.

Tillsammans har detta gett mig ovärderliga insikter om mig själv, både privat och yrkesmässigt.

Mina personliga egenskaper

Jag gläds åt att få människor att växa, både som individer och i
sin yrkesroll.

Jag tror på att gå utanför komfortzonen, att släppa fram känslorna och bjuda in för både skratt och tårar. På så sätt kommer vi närmare både varandra och livet.

Min strävan är få själ, hjärta och hjärna att arbeta tillsammans. Min erfarenhet är att vi har allting inom oss – det finns inget som behöver fixas till, bara vägledning om att få tillgång till allt vi har!

Min fritid

Jag bor i ett hus nära havet i Arild. Jag har två döttrar Josefine och Julia samt två barnbarn William och Ludwig, som jag försöker träffa så ofta jag kan. Närheten till havet får mig att må bra, och jag badar så ofta jag kan oavsett årstid. Att resa är en viktig del av mitt liv, både i mitt inre och runt om i världen. Jag älskar långa promenader, yoga, meditation, dans och bubbel i mitt glas. 

cecilia.navik-holst@sententia.se

070-584 10 74