Linda Tolf

Linda Tolf

Administratör

"Att arbeta med administration och ekonomi på Sententia är ett omväxlande jobb och det passar mig ypperligt. Ingen dag är den andra lik och det mesta som sker är jag på något sätt inblandad i.  Jag brukar allmänt kallas för ”Kontorschefen”.

Arbetslivserfarenhet

Jag har arbetat på Sententia sedan 2014. Innan dess har jag jobbat fem år som administratör och receptionist på ett företag som verkar inom flyg- och försvarsindustrin.  Jag har även arbetat några år som Researcher på ett rekryteringsföretag. 

Utbildning

Jag har en fil kand i psykologi från Linköpings universitet. Jag ville ha lite mer bredd i min utbildning och läste utöver min fil kand  även Strategiskt personalarbete. På Folkuniversitetet har jag gått en kurs i Cambridge Advanced English och fått ett certifikat på att jag faktiskt är rätt bra på engelska.

Mina personliga egenskaper

Oavsett på vilken arbetsplats jag har varit så har jag behövt en känsla för service och flexibilitet. På Sententia innebär min roll att jag stöttar åtta konsulter med kursförberedelser, administration, ekonomi och fakturering. Det gäller att jag har koll på det mesta!

Min fritid

På min fritid försöker jag träna så mycket som möjligt. Jag tycker om att röra på mig och tränar jag inte själv så skjutsar jag mina barn till deras aktiviteter. Vi i familjen tycker om att resa, både till varma länder för en badsemester men även till storstäder och få känna av lite storstadspuls. Att ha barn, hus och trädgård gör att jag inte har svårt att fylla min fritid.

tolf@sententia.se

0705-11 58 48