Ha en underbar sommar

sommarbrev21.jpg

 

Sommaren är efterlängtad på många sätt detta år. Efter alla restriktioner, digitala möten och hemarbete så öppnar vaccinationer och sjunkande smittspridning för att hitta det nya normala.

Tänk vad mycket vi lärt oss när det gäller att hitta alternativa arbetssätt. Kanske är det en flexibilitet som vi kan ta med oss in i framtiden. Det handlar inte om att jobba hemma eller åka till arbetsplatsen utan att kunna anpassa arbetet efter behovet. Det finns många möjligheter om vi ser dem.

För en del har pandemin inneburit svårigheter. Några har själva blivit sjuka eller i värsta fall förlorat någon närstående. Det kan ta tid att komma tillbaka om man själv varit  sjuk eller om man nu lever med sorgen. Människan har styrka och robusthet att klara av svåra situationer men att få och känna socialt stöd är värdefullt för att klara av det. Om någon är drabbad i din närhet så kan du visa socialt stöd genom att se personen och att vara någon som lyssnar. Du behöver inte göra så mycket förutom att finnas där.

Vi önskar er alla en riktigt fin sommar med tillfällen att återhämta och njuta. Vi ser fram mot att träffa er ”på riktigt” igen. Ta hand om er!